Tankens kraft gör dig frisk

Jag kommer göra detta inlägg så kort och konsist som möjligt, så att du kan läsa och låta detta sjunka in. Men jag kommer skriva om detta mycket, mycket mer I framtiden, för det tåls att påminnas.
 
DINA TANKAR GÖR DIG FRISK, ELLER SJUK.
 
Utan att gå in på detalj hur det är så, så fundera på detta:
 
  • PLACEBO

Olika symptomer, sjukdomar, smärtor etc har blivit läkta eller botade av tankens kraft då testgrupper har fått sockerpiller. DU KAN TÄNKA DIG FRISK

  • SITUATIONER

Människan reagerar olika på samma situation. Ta tex exemplet att tala inför en publik. Vissa mår jättedåligt och blir stressade och producerar kortisol. Vissa blir glada och producerar endorfiner.

 

Ser ni poängen?

Tala på scen skapar hos människa A kortsion

Tala på scen skapar hos människa B endorfiner

 

Det är aldrig situationen som är boven till hur vi mår. Det är hur vi tänker i situationen. Det betyder att du kan tänka dig sjuk, men också tänka dig frisk.

DINA TANKAR SKAPAR DIN HÄLSA.

TANKENS KRAFT GÖR DIG FRISK

DU BESTÄMMER

 

  

 

Är du nöjd med ditt liv?

Är jag nöjd med mitt liv, hur jag lever mitt liv, vad jag uppfyller det med, hur jag mår?
 
Jag tror också att om du lyssnar till dig själv, och gör det du vill, så uppfyller du också ditt syfte med ditt liv. Du blir nöjd. 
 
Jag kan säga att jag är i obalans nu, jag känner ingen direkt harmoni med mitt liv, jag vill mindre, jag vill mer, jag vill vara hemma, jag vill upptäcka, jag är nöjd, jag är missnöjd. Det går fram och tillbaka, fram och tillbaka. Så klart känner jag mig oharmonisk och i obalans. Då börjar jag titta på andra, vad gör de? De verkar nöjda... Jag testar samma sak. Såklart jag inte blir nöjd, jag måste lyssna till mig själv. 
 
Denna video, är en bra dos med insikt. Titta på den, och ta in vad hon säger, granska dig själv.
 
 
 
Jag kan säga att det jag tar med mig från hennes tal är:
  • "Jag mår bra". Hon har en sådan bra poäng, ok att man inte alltid säger rakt ut till vem som helst vad ens innersta tankar är, men problemet är att JAG säger till MIG SJÄLV att jag mår bra, vilket gör att jag skiter i att verkligen lyssna till mig själv eller ta tag i saker. Jag ska börja vara ärlig med mig själv först och främst 
  • Tvinga mig själv. Om jag vill få till en förändring, så har hon rätt i att jag aldrig kommer KÄNNA för det. För att få till en förändring så måste jag tvinga mig själv i början innan vanan har kickat in. Jag har haft en period där jag har skippat träning för att jag inte känner för det, men så vill jag ändå träna. Ekvationen går inte ihop. 
  • Emergency break. Jag har använt den flitigt den senaste tiden, stoppat mig själv. Jag har en period i mitt liv för en tid sedan där jag gjorde som impulsen sa, det var en fantastisk tid med många nya möten, jag ska lägga min emergency break åt sidan ett tag, i alla fall vara medveten om den så jag kan hindra den om jag vill. 
Lycka, Själen, Självhjälp | | Kommentera |

Bästa Tarotkort i Stockholm?

 
Idag var jag ute på stan och på hemvägen så ville min vän visa mig vart han har gått för att få tarotkort lästa för sig. 
 
Mannen som driver denna butik och även gör energiarbeten och tarotkort, heter Ashok. Han vet inte att jag skriver detta inlägg, men jag är tvungen att skriva om denna fantastiska man som berörde mig på den korta stund vi var där.
 
 
 
Han har som en förbutik med alla möjliga små ting som han säljer, och bakom kassan finns rum för tarotkort etc. Efter att ha pillat på sakerna i butiken bjöd han in oss i rummet bakom kassan för att prata lite, han kände igen min vän. Jag frågade hur han använder tarotkorten, eftersom min vän har varit där 3 gånger och verkligen allt han sagt har stämt, och det han har förutspått har hänt. Han sa att det är ingen magi, han använder helt enkelt astrologi, kortens betydelse, och sen tittade han rakt mot mig och sa: Sen läser jag av människan.
 
Jag fick rysningar, bra rysningar. Efter att ha suttit där i 3 min sa han: Du måste veta vem du är, titta inte på andra. Du måste titta inom dig. Det är när du försöker vara någon annan än dig själv som dramat börjar i livet. Det blir som en dålig såpopera. 
 
Han fortsatte prata om detta i någon minut och jag kände mig så träffad, det var som han läste av mig på två röda sekunder. 
 
Ashok är ursprungligen från Indien, 20 år har han varit i denna lokal När Odenplan. Om du letar efter en person som ger dig guidning, inte den utstakade framtiden, så är detta mannen du ska gå till. Han är tydlig, rak och direkt.  Han svamlar inte om stjärnorna, änglarna och dimensioner som du inte ens har sett. Han pratar klarspråk, tittar dig rakt i ögonen och säger hur ditt liv ligger till och vad du måste fokusera på. 
 
Du hittar Ashok och hans verksamhet Happy Ganesha på Vegagatan 17 vid Odenplan i Stockholm. 
Vill du först ringa så når du honom på 08-32 11 01
Healing, Oväntade möten, Tarotkort | | Kommentera |
Upp