Religion och aliens

jag kom precis hem från en väns bok-release, ett otroligt projekt som hon har åstadkommit, en roman som baseras på grekisk mytologi och järnåldern i Norden, och hur de båda faktiskt hänger ihop.
 
På eventet så minglade jag runt i vanlig ordning och fastnade hos en man och i och med bokens tema med mytologi etc så berättade han ganska snabbt att han var kristen och hade dedikerat ett år till bibelskola för att kunna tolka Bibeln. 
 
Jag har den senare tiden fascinerats väldigt mycket av just tolkningar av religiösa texter då jag från att ha tänkt att religösa texter bara är humbug, till att de faktiskt beskriver händelser som har hänt, men var var det då som hände? Just det är ju en tolkningsfråga, och jag är helt insnöad på att det faktiskt var utomjordingar som formade oss och hjälpte oss på vägen genom vår evolution. Både genetiskt och praktiskt. 
 
Jag tror att det var så stor skillnad på oss och dessa utomjordingar när de först hjälpte oss och att när de kom från skyn i deras farkoster så var det ju så vansinnigt långt ifrån verkligheten som människan levde i då att det tolkades som något magiskt, som vart en Gud,
 
och allt som de visade oss, hur man sådde, hur man läkte sår, behandlade sjukdomar etc tolkades också som något gudomligt. Det finns många texter som är religiösa som beskriver händelser som kan tolkas som utomjordingar och deras rymdskepp. 
 
Sen vi behöver vi inte gå in på det men jag tror att människan är en produkt av utomjordingar, dvs genetiskt kopplade. Vi är utomjordingar, fast på jorden, hänger ni med?
 
Sen för att komplicera det ytterligare då tror jag själsligt och spirituellt att vi har samhörighet med utomjordingar, oavsett ras eller typ. En själ är en själ och själen väljer olika typer av fordon, dvs kroppar, att uppleva händelser i. Så jag tror att när folk berättar historier om att de blir bortförda på rymdskepp så tror jag att det är en läkande och spirituell anledning, de tar oss helt enkelt på en check point. Vi hör ihop med dom, men vi är inte medvetande om det i vaket tillstånd. Och i nästa liv kan vi helt möjligt återfödas i en vad vi kallar utomjordings kropp. Vem vet du kanske rattar ett tefat i nästa liv? :)
Aliens, Min tro, Religion | | En kommentar |

Nervös inför min första officiella date med min guide

Jag ser så mycket fram emot på fredag när tanken är att jag ska få träffa min guide, eller kanske till och med guider om de är flera!
 
Jag har bokat in mig på en timmes konsultation där en kvinna går in i trans för att se om hon kan släppa in min guide (er) i hennes kropp. Dvs hon går ner i en sådan djup meditation att hon tillåter en annan ande att nyttja hennes kropp för kommunikation. Det låter helt galet kanske, och det är lite galet när det väl händer.
 
Jag har varit med tidigare när hon går i trans och det kan upplevas lite obehagligt. Den som går i trans andas konstigt, rycker, gör konstiga ljud. Och när väl en ande är inne i kroppen så ändras personen och får en annan hållning, en annan röst.
 
Jag har adrig själv testat så det är svårt att avgöra hur det känns, om personen i fråga spelar teater etc. Men jag litar på denna kvinna. Jag har varit med om när jag har gått kurser att deltagare på kurserna går i trans av misstag så jag känner igen tillståndet. Personen försvinner iväg i medvetandet och man får liksom ruska liv i dom.
 
Förutom själva spektaklet med transen så känner jag mig så lyckligt lottad som får en chans att kommunciera med min guide på ett jordeligt sätt! Jag kan ana att min guide får kämpa med mig mycket varje dag, tänk så många gånger man inte lyssnar. Guiden försöker få en att känna en magkänsla för att ta rätt beslut och man gör tvärt om haha
 
Undrar vad guiden kommer säga... Jag tror att de ser till att leverera den absolut viktigaste informationen för att jag ska lyckas med mina livsmål och utveckling av mig själv. Så undrar vad som kommer komma, vilken typ av information och hur detaljerad den kommer vara.
 
Jag är faktiskt lite nervös, ungefär som på en första date. Det är ju ändå min guide som jag kommer prata med, känns lite som ens egna gud på något sätt :) Så på fredag gäller det, håll tummarna för mig
Guider | | Kommentera |

Värdet av att zooma ut

kärt barn har många namn, mindfulness, dagdrömma, zooma ut, lappglo... Jag kom över en artikel idag som en hjärnforskare skrev som pratar om vad hjärnan behöver. Vi får så otroligt många intryck hela dagarna, och de få stunder som vi får tillfälle att tänka på absolut ingenting fyller vi med att kolla av instagram, Facebook etc. vi matar hjärnan med intryck konstant, till sista stunden precis innan vi ska sova. Bara en sista titt på Facebook... 
 
Hjärnan läker och återhämtar sig, och sorterar information de stunder då vi låter den vila. fundera lite över hur många gånger under en dag du zoomar ut, dvs fastnar tittandes på egentligen ingenting och tankarna flödar i en diffus ström, men du engagerar dig egentligen inte aktivt i någon tanke. du kanske sitter på en buss eller ett tåg, hemma i soffan eller står och väntar i en kö.
 
detta stadie är faktiskt en form av lätt självhypnos, dvs du är fullt medveten men på en annan nivå. Det är ett liknande tillstånd som jag använder när jag mediterar eller försöker få information från en ande. Jag måste zooma ut, för att låta tankarna segla förbi utan att jag involverar mig i dom, och låta informationen flöda till mig utan att styras av mina egna dömande tankar. 
 
Så ta dessa stunder, idag satt jag på sats och väntade på att få komma in på en gruppträning. Trots musik i lokalen och folk runtomkring mig så hamnade jag i en härlig "jag-står-bara-och-stirrar" situation utan att ha tankarna på något speciellt. Värdesätt dom små stunderna, de är nyttigare för oss än vad man kan tro!
 
ordet lappglo fick jag från artikeln, det var en persons pappa som är same som sa att han bara skulle ägna resten av eftermiddagen av att lappglo :) haha
 
så är du intresserad av att kanske lära dig att ta kontakt med andar så är rekommenderar jag varmt att öva på att lappglo, för det är en viktigt pusselbit i meditationen och för att öppna upp hjärnan för information och kommunikation :)
 
 
Mindfulness, meditation | | Kommentera |
Upp