Att känna lycka

js mina vänner, jag tror att jag precis har tagit mig igen den värsta dippen jag någonsin har erfarat i mitt liv. 
 
Jag har varit så nedstämd, håglös och inget har varit roligt. Det började gro i december och vart totalt mörkt i januari för att i måndags helt försvinna. 
 
Jag ska tillägga att jag är en otroligt positiv person överlag, aldrig har haft problem med depression, inte brukar tycka vintern är mörk och lång och oftast har ett leende på läpparna. Och jag ska nog erkänna att min dipp inte var så mörk och allvarlig som en dipp kan vara, men i mina personliga mått mätt så har det varit sjukt jobbigt. 
 
Jag vet nog ungefär vad som bidrog till det. En svår december privat, mycket jobb och stress. Stiltje känslomässigt mellan mig och min sambo som spillde över i januari. Mörkret, tröttheten, oviljan rent generellt. 
 
Jag har en historik där jag reser utomlands när jag blir uttråkad. Mitt arbete har varit en tillflyktsort och jag har kunnat åka till USA, Dubai, Asien men jämna mellanrum. Att få komma bort för en rastlös själ, hoppa in i taxin eller ta en hyrbil, och försvinna in i en annan värld för en vecka är som bästa medicinen. Det enda problemet är att det botar inte rotorsaken, dvs att jag flyr från något jobbigt som jag inte vill hantera. 
 
Nu, i mitt nya jobb, ingår inte resor på samma sätt. Jag och min sambo har helt olika arbetstider och ekonomin behöver återhämtning. Det är helt enkelt inte läge för att hips vips resa, jag måste vara tålmodig.
 
Sen kom ljuset, solen. Jag tog mig i kragen. 
 
Energin som helt plötsligt fanns i mig bara kom. Jag fattar inte hur det gick till, det bara hände. Nu är jag samma som vanligt, positiv med massa energi. Jag är så tacksam! 
 
Hoppas ni också känner energin från ljuset, öppna upp era hjärtan och se fram emot allt spännande som kan hända varje dag! 
 
 
Solen börjar nu komma in i sovrummet och det är dags för mig att göra iordning mig för att spela golf! 
 
Stor kram till er alla 
 
Lycka | | Kommentera |
Upp