Hur "ser" jag spöken och andar?

Jag har aldrig sett ett spöke eller en ande med blotta ögat. Jag har aldrig sett en skugga, en profil, en varelse eller förnimmat en ande med min syn .Men hur man uppfattar andar, och kanske energier för den delen, är så induviduellt.
 
Däremot kan jag "se" andar när jag blundar. Och det är det jag tänkte beskriva här, och det vore så kul att få veta om ni har sett, och hur ni har sett, en ande eller något annat någon gång!
 
Jag kom i alla fal in lpå detta när jag låg och slumrade i soffan igår kväll. jag hade TV:n på ljudlöst och jag låg bortvänd från TV:n. Jag somnade nästan men stördes plötsligt av ljusskiftningar. Tänk er att ni är framför TV:n i ett mörkare rum, och så blundar ni. Då kommer ni definitiv uppfatta skiftningarna i ljus från TV:n, trots att ni blundar.
 
Det är i princip så jag "ser" andar!
 
Fast oftast är det kanske inte lika intensivt som en TV men jag uppfattar skuggningar och sen blir det ljusare, men jag måste blunda. Och detta händer inte hur som helst, utan bara när jag är i en lugn miljö och "öpnar upp" mig. Tex hemma efter en meditation eller då jag har öppnat upp mina shakran. Desto intesivare ande desto mer "fladder" av ljus och skuggor framför ögonen.
 
Sen när jag övar på att framföra hälsningar till en person från andra sidan, så går jag förbi stadiet av detta ljus och skuggspel och får tillslut upp en inre bild av en person. Först oftast ansiktet, sen kroppen. Men ansiktet brukar vara tydligast. Men då ser jag inte anden i mitt inre såsom den stod i rummet utan det bir mer som en modell. Jag vet inte hur många av er som har testat att bygga modeller i ett dataprogram, tex CAD. Så ser jag framför mig, det är en person som jag kan snurra på som jag vill, zoma in och ut etc. Lite svårt att förklara men jag hoppas ni förstår :)
 
Men har ni sett något någon gång, i ert inre eller med era ögon, öron eller känsla? Berätta! Allas historier visar också på hur olika vi uppfattar och hur dynamisk andevärlden är, mycket mer komplex och dynamisk än den verkligeheten vi uppfattar!
 
Kram
 
 
 
 
Kontakt med andar | | Kommentera |

Jag som inte "skulle bli" gravid

Jag ska försöka strukturera upp mina tankar så att ni har en chans att förstå, en varning dock är att jag dyker rakt ner i andlighetens och själarnas djup nu, så det finns inget steg-för-steg  intro. Vi har alltså passerat tron på spöken och läskiga historier. Jag tror på återfödelse, livet efter detta liv, jag tror på att vi väljer våra liv och strävar efter att ständigt lära oss och utvecklas. Det var introt :)
 
Jag börjar med min historia, både jordelivet och det som jag har fått till mig i det andliga perspektivet.
 
Jordelivet:
  1. Jag är inte barnkär. Jag var inte som barn (till andra mindre barn) och jag är det inte nu. Jag tycker inte småbarn luktar gott, jag tycker de är ointressanta och jag har inget i mig som vill gosa och hålla i små barn
  2. Nu i vuxen ålder så har jag aldrig känts en inre längtan till att skaffa barn, det finns ingen klocka i mig som tickar, eller är den kanske bara sönder? :)
  3. När jag ser tillbaka till min egna barndom så var den MAGISK. Jag hade så sjukt mycket fantasier och lekte enligt dom relativt länge, till kanske 12 års ålder, det var verkligen en fantastisk tid. Jag tror detta har lett till att jag i vuxen ålder vill fortsätta leva mig in i mina "fantasier" och leva mitt liv, ingen annans eller på bekostnad av någon annan (tex ett barn) Dvs kanske litet för stort ego?

Det andliga:

  1.  Första gången jag ställde frågan om barn, var när jag var hos ett transmedium som släppte igenom min andliga guide! (se även mer under kategorin "Guider"). Jag frågade, kanske lite ledande ändå, varför jag inte kände för att skaffa barn. Svaret jag fick av min guide var att det inte ligger i min livsplan. Om jag skaffar barn (man har ju ändå fri vilja) så kommer det störa mitt uppdrag, som är att sprida ljus och energi.
  2. Min sambo frågade en man som gjorde energiarbete och tarotkort på honom, om vi skulle få barn tillsammans. Svaret han fick var ja (!) Anledningen, enligt denna man, var att det livsuppdraget som jag och min sambo har tillsammans, kommer vi inte kunna slutföra. Så vi kommer (på en andlig nivå) besluta att skaffa ett barn som kommer komma till jorden och hjälpa oss med vårt uppdrag
  3. Jag var på medial kurs i December, där är vi är flera deltagare som övar på varandra i tarotkort, avsläsningar etc. En tjej som läste av mig nämnde att det kommer ett barn snart, och att allt kommer att gå bra.

 

Så 3 punkter var, på det jordliga och det andliga. En livsplan som jag nämner ovan, är en ambitiös plan som man skriver innan man går ner på jorden. Man ska inte tro att man kan uppfylla hela planen, dels för att man inte kommer ihåg den när man väl kommer hit! :) men också för att den oftast är väldigt ambitiös. Och sen kommer livet komma emellan många, många gånger. Så jag tänker mig nu när jag faktiskt är gravid, att nu kom livet emellan, eller så ändrades våra planer "medvetet".

När jag säger medvetet, så menar jag att något annat vart viktigare än det som från början var planerat, så på den andliga nivån så ändras planen, och man exikverar där efter I jordelivet. Men mer om det en annan gång.   

 
Gravid, Guider, Min tro | | En kommentar |

Gravid!!!!

hej alla glada :)
 
Först och främst. Jag förstår frustrationen, när man väl hittar en spännande blogg om mystiska ting, så uppdaterar inte bloggerskan ordentligt, på evigheter! Jag har själv surfat runt en hel del i mina dagar, och bloggar poppar upp och dör ut som flugor i den här spök-kategorin. Jag har ingen jättebra förklaring, jag kan bara reflektera kring varför jag inte uppdaterar jätteregelbundet. Det är för att hur mycket tid jag lägger på det andliga varierar någon så oerhört. Det kan vara veckor och månader då allt kretsar kring det, sen kan de gå flera månader så jag inte skänker en enda tanke till spöken och andar, för att jordelivet kommer emellan helt enkelt.
 
Och eftersom denna blogg inte berör kläderna jag har på mig, eller vad jag äter till lunch så blir det lite stiltje emellanåt.
 
Men nu över till det som jag verkligen ville berätta, nämligen att jag är gravid! Jag kommer inte ägna så mycket tid att älta kring det specifikt men vill ändå se till att jag ägnar mig åt meditation, självhealing och annat spännande som hör till barnet. Jag tänkte även längre fram dyka in i hur jag tror att det fungerar med barnets själ, om barnet har valt mig och jag barnet, eller om det är en ren slump etc. Jag tror det kan bli väldigt intressant både för min utveckling och att trigga lite tankar för er, vad tror ni?
 
Nu är det ju så också att jag har ju lyxen att basunera ut denna nyhet väldigt tidigt i graviditeten eftersom detta är en förhållandesvis anonym blogg (dvs inte fokus på mig som person). Jag är "bara" I vecka 9, så än har jag inte nått tröskeln på 12 veckor som ska vara lite mer trygg att barnet faktiskt är tillräckligt friskt och stannar i mig. Dvs risken för missfall är fortfarande hög fram till v 12.
 
Så det var väl det i princip, om ni har frågor om andlighet och graviditet eller barn, så är det bara att ställa dom i kommentarsfältet! Och jag är ingen guds allvetare, låt oss ha en dialog om ni ser en fråga där ni har en tanke om hur det kan tänkas vara :)
 
 
Gravid, Min tro, Själen | | Kommentera |
Upp