Vad är indigobarn

Indigobarn beskrivs som annorlunda men ofta väldigt begåvade, intuitiva, svår att anpassa sig, ADHD och ska ha en indigofärgad aura. Jag har inte studerat indigobarn i detalj på något sätt, men jag blir inte förvånad att många barn idag är annorlunda. Absolut så kan ett beteende hos ett barn påverkas av vad för mat man konsumerar, sockerintag etc. Men det mannaår förstå är att det föds väldigt många speciella själar på vår jord sedan en tid tillbaka. Och varför gör det det? Jo för att de som har jorden som projekt och som sköter universum vill se en förändring, vi håller på att förgifta jorden och det är för mycket hat och dödande. Vi är inte så upplysta och fredliga som de vill. Därför skickas det speciella själar hit, med fantastiska förmågor och energi som ska hjälpa andra medmänniskor att bli mer insiktsfulla och fredliga. 
 
Dessa speciella själar har fått extra förmågor och kanske inte ens har levt ett liv på jorden förut. Det är supersvårt att anpassa sig! Vi har byggt upp vårt samhälle och struktur på ett sätt, och förutsätter att alla ska passa in. Men varför ska det vara så? ADHD finns, men även Indigobarn :)
 
 Här kommer en sammanfattning av CNN:
 
 
 
Exempel på en otroligt begåvad flicka ( hon talar mycket om Gud men tänk på att gud inte behöver vara en person klädd i vitt och med skägg, det kan vara en källa av information, av energi och kärlek):
 
 
Min tro | |
Upp