Planeten Mars fortsätter överraska!

Som ni troligtvis redan vet så har NASA ett initativ som heter NASA Curiosity där de undersöker planeten Mars via en maskin som rullar omkring på planetens ytan och tar bilder, prover etc. Det har dykt upp en del intressanta saker i media som jag vill dela med er.
 
Först och främst så måste vi fråga oss vad det skulle innebära om dessa fynd är skapat av någon typ av varelse. Av människor för länge, länge sedan eller av någon annan livsform, så innebär det att vår befintliga teori om jordens historia, livsformernas evolution, religion etc kommer att kompletteras, ändras, utvecklas och kanske till och med ifrågasättas.
 
Alla bör alltid vara öppna för förändring, det är så vi utvecklas. Ibland kan det komma information som påverkar hur vi ser på världen eller hur vi bygger upp vårt tro-system, då kan det ta längre tid innan vi accepterar den nya informationen. Men var inte rädda! Bara för att det är annorlunda betyder inte att det är fel :)
 
Först ut en en bild från NASA curiosity som har väckt uppmärksamhet. Onekligen så ser formationen i berget ut att vara något som inte passer in där. Vad kan det vara? Vem har skapat det? Är det ett djur? En dörr? Ett vapen?
 
Källla bild
 
Sen har vi fyndet av något som verkar vara en pyramid, eller toppen av en pyramind. Formen verkar också här onekligen ha blivit skapad eller byggd av någon form av livsform, eftersom den är så exakt. Hur förändras vår syn på världen, jorden och vårt solsystem och vi kommer komma upptäcka att det har funnits eller finns intelligent liv på Mars? Har människan left på Mars tidigare?
 
Samt bilden av något som verkar sväva over ytan på Mars.
 
Jag har problem att få till videos i mina inlägg just nu, så jag länkar direkt till källan där ni kan hitta all denna instressanta information om Mars. Ni hittar det hos RT News
 
 
Aliens, Historia, Universum | |
Upp