Nu ska vi hitta aliens

 
 
 
 
 
Man letar med ljus och lykta efter utomjordiskt liv, radiosignaler, spanare, bilder. Tänk vilka resurser tex NASA har, de har ju till och med tex Hubble som susar fram genom rymden och tar fantastiska bilder på universum. Om nu aliens hade åkt omkring i rymden i sina tefat, hade då inte något eller någon fastnat på bild vid det här laget? Jag menar vi hårdbevakar ju både jorden och rymden med satelliter, teleskop etc. 
 
Samtidigt går det spekulationer att världens ledare redan har kontakt med aliens. Det finns spekulationer om ufo spaningar, Ufo krascher etc som då ska ha hänt på jorden, men därifrån finns det inte en enda officiell bild.
 
nu finns det ett initiativ, som heter Breakthrough Initiatives, där en rysk entreprenör har stått för finanserna och Stephen Hawkings för intelligensen (antar jag). De ska dammsuga universum, så långt de kan nå, med ett radioteleskop för att upptäcka signaler. 
 
Jag tycker att det är en bra idé. Jag tror dock att det vi söker, finns nästgårds. Jag tror att det vi kallar aliens är på jorden titt som tätt, i sina tefat, fordon eller kanske till och med helt sonika promenerar omkring. Varför syns de inte? För att de har förmågan att befinna sig på en helt annan frekvens än oss. Tänk er spöken som vi förnimmer. Ungefär så beter sig aliens. De kan alltså i princip vara osynliga. Ibland kommer de över på vår frekvens och då kan man spana in ufon eller uppleva ett möte (de rapporter som finns om det) 
 
Men att spana efter radiosignaler långt bort i universum verkar lite väl om det är just utomjordiskt liv de söker efter. Antingen är de naiva inför faktum att de redan är här, eller så är det ett helt annat syfte med att söka så desperat efter liv på en annan planet. Tex att vi börjar inse att vi kanske har slitigt lite väl hårt på vår moder jord och att en dag blir vi tvungna att flytta härifrån. 
 
Oavsett, så är det ett spännande initiativ! 
 
Vad tror du, finns liv in universum förutom oss på jorden?
Aliens, Universum | |
Upp