Maximera kärlek och harmoni

När världen vänds upp och ner söker man efter en trygg hamn. Terrorattacker, sjukdomar, finanskriser och klimatförändringar. Allt skapat av människan själv. 
 
Nu kommer jag ge er ett exempel hur ni själva kan justera och hjälpa era tankar och skapa harmoni och kärlek omkring er, och i era tankar. Detta är en typ av meditation som är otroligt kraftfull. Är du inte van att meditera så fungerar det lika bra att likna detta vid ett väldigt fokuserat dagdrömmande eller att tänka sig igenom en fantasi. Tillsammans med meditaionen/dagdrömmandet/fantasin så ska du även försöka applicera en känsla i kroppen, hur det känns att uppleva det du skapar i meditationen. Dvs tänker du dig i meditationen att du träffar din livs kärlek och det slår gnistor så ska du ska du försöka minnas hur det känns, och skapa känslorna av sådan kärlek.
 
 
Gör så här:
 
Position: Sätt dig bekvämt eller lägg dig ner, men somna inte, du behöver hålla fokus i ca 20 minuter. Jag gillar att ha stöd för nacken när jag mediterar hemma så jag ligger oftast ner, med en bekväm kudde och filt.
 
Andningen: Börja med att sluta ögonen och andas, in genom näsan och ut genom munnen. Fokusera på andningen och låt kroppen slappna av för varje andetag ut.
 
Nu kommer meditationsdelen, där är det 4 delar:
-Vidga ut din aura
-Visa tacksamhet (såsom att du har fått det du vill ha)
-Låt känslorna skapas (såsom att du har fått det du vill ha)
-Krymp ihop din aura
 
Meditaion vidga din aura: Tänk dig sen att du har som en aura omkring dig, dom en bubbla. Den kan se ut hur som helst, ju ska du börja vidga den. Så först är den nära din kropp, sen gör du den större och större i dina tankar. Den expanderar ut genom väggarna, taket, golvet. Utanför huset, ner i marken och upp i himlen. Den sväljer gannhus, skog, ja vad du än har i närheten. Du vidgar den så mycket så att nu täcker den hela jorden, ut i rymden, bortom månen och länge och längre bort tills du känner att den landar någonstans, eller kopplar ihop sig,  med universum, eller helt enkelt har vidgat sig vad du upplever är max.. 
 
Nu har du vidgat din aura upp i universum så pass mycket att du kan börja använda dina tankar för att effektivt fylla dig med exakt de tankar du vill ha, det vi brukar kalla "law of attraction".
 
Meditaion Visa tacksamhet: Visa tacksamhet, i ditt inre, dvs tänk och fantisera, för det du vill ha, som att du redan har det. Här kommer ett exempel:
 
"Tack för den kärlek du har skänkt mig, att jag träffade mannen i mitt liv. Tack för all kärlek och om tanke, för att du get mig så mycket kärlek, varje dag. Jag är så tacksam för att jag nu har funnit kärleken"
 
Spendera några minuter på att visa tacksamhet,du kan upprepa dina tackord om och om igen. DU väljer såklart vad du tackar för.
 
Meditation Låt känslorna skapas: Lev nu kvar i det du precis har tackat för. I exmeplet ovan så blir det då att fantisera hur fantastiskt det är att ha mannen i ditt liv, hur det känns när ni kramas, kysser varandra, hur det känns att skratta ihop, fira jul, hålla hand. Känn känslorna av intensiv nyförälskelse, känns dig fyllas med känslor. Var kvar i denna fas i meditationen så länge du kan hålla fokus, några minuter eller längre, du bestämmer. När du inte kan fokusera längre, så avsluta med att tacka igen för att du har funnit din livs kärlek.
 
Meditation krymp auran: Nu är det dags att dra tillbaka din aura, så på samma sätt som du låtsades att du vidgade den, så krymper du den steg för steg tillbaka så att den tillslut täcker endast din kropp.
 
Klart!
 
 
Hoppas ni finner inspiration från detta sätt att meditera. Temat på eran meditation kan vara lycka, trygghet, att få en häst, ja vad som helst. Få er själva att må bra, att vara lyckliga i meditationen, det är det viktigaste :)
 
Lycka till!
 
Tankens kraft, meditation | |
Upp