Spökerier på jobbet

Jag tycker lite synd om en av mina vänner, han är konsult och byter därmed arbetsplats ganska mycket. Och ofta är det lokaler i Stockholms innerstad och ibland i gamla byggnader utanför. 
 
På hans nuvarande arbetsplats så spökar det, med råge. Han jobbade där första gången förra veckan och han gillad det inte, drogs sig för att åka dit och sa att det var en konstig känsla. Idag hade de besök och det var ett team som skulle vägleda bort spöken! Han vart frågvis och fick veta av ägarna att spökena får gärna vara kvar men att de skulle dra ner lite på sina aktiviteter. Teamet hade besökt dom flera gånger men spökena var verkligen inte villiga att ge med sig. 
 
När man är rädd så är det lätt att man överreagerar, men min kompis  har haft problem med elektriska aparater och lampor som går på, av, på, av, på och av. Även så har de märkt på morgnarna att det har varit aktivitet på natten, saker har flyttats runt etc. Tänk att ha det så på en arbetsplats, han är övertygad om att d är övernaturlig aktivitet
 
Teamet som gjorde undersökning har spelat in första besöket i maj och publicerat på youtube, ren traditionell spökjakt!
 
 
Kontakt med andar, Oväntade möten | |
Upp