Gravid!!!!

hej alla glada :)
 
Först och främst. Jag förstår frustrationen, när man väl hittar en spännande blogg om mystiska ting, så uppdaterar inte bloggerskan ordentligt, på evigheter! Jag har själv surfat runt en hel del i mina dagar, och bloggar poppar upp och dör ut som flugor i den här spök-kategorin. Jag har ingen jättebra förklaring, jag kan bara reflektera kring varför jag inte uppdaterar jätteregelbundet. Det är för att hur mycket tid jag lägger på det andliga varierar någon så oerhört. Det kan vara veckor och månader då allt kretsar kring det, sen kan de gå flera månader så jag inte skänker en enda tanke till spöken och andar, för att jordelivet kommer emellan helt enkelt.
 
Och eftersom denna blogg inte berör kläderna jag har på mig, eller vad jag äter till lunch så blir det lite stiltje emellanåt.
 
Men nu över till det som jag verkligen ville berätta, nämligen att jag är gravid! Jag kommer inte ägna så mycket tid att älta kring det specifikt men vill ändå se till att jag ägnar mig åt meditation, självhealing och annat spännande som hör till barnet. Jag tänkte även längre fram dyka in i hur jag tror att det fungerar med barnets själ, om barnet har valt mig och jag barnet, eller om det är en ren slump etc. Jag tror det kan bli väldigt intressant både för min utveckling och att trigga lite tankar för er, vad tror ni?
 
Nu är det ju så också att jag har ju lyxen att basunera ut denna nyhet väldigt tidigt i graviditeten eftersom detta är en förhållandesvis anonym blogg (dvs inte fokus på mig som person). Jag är "bara" I vecka 9, så än har jag inte nått tröskeln på 12 veckor som ska vara lite mer trygg att barnet faktiskt är tillräckligt friskt och stannar i mig. Dvs risken för missfall är fortfarande hög fram till v 12.
 
Så det var väl det i princip, om ni har frågor om andlighet och graviditet eller barn, så är det bara att ställa dom i kommentarsfältet! Och jag är ingen guds allvetare, låt oss ha en dialog om ni ser en fråga där ni har en tanke om hur det kan tänkas vara :)
 
 
Gravid, Min tro, Själen | |
Upp