Det undermedvetna

Just nu sitter jag på ett flyg på väg till varmare breddgrader och jag har länge velat klargöra hur våra accepterade definitioner hänger ihop med vissa mer otydliga definitivt inom det spirituella. Jag vet såklart inte exakt hur det fungerar men det här är min uppfattning om det vi kallar vårt undermedvetna. 
 
Vill man man ändra ett beteende eller förändra sig själv på något sätt så är olika typer av terapier vanliga inom den västerländska behandlingsmetodiken. Man får hjälp av tex en psykolog att identifiera vad i livet som kan ha orsakat ett vist beteende. Man är närvarade och psykologen agerar som en facilitator. Vi dessa metoder så når man inte in i det undermedvetna för det är gömt lång inom oss och kroppen och hjärnan skyddar oss från att nå dit.
 
Det är med tex hypnos som vi kan nå lite längre in i våra medvetanden. Då försätter man en person i olika nivåer av avslappning eller trans för att komma runt vårt medvetande som är i vägen som en barriär. Då kan händelser och minnen komma fram som man inte har tänkt på. Man kommer in mer i det undermedvetna som har koll på allt som en person har varit med om och påverkats av.
 
inom hypnos så kan man hypnotisera olika djupt. Det finns en metod som heter QHHT, Quantum Healing. Där försätts man i samma translikande stadie som är i precis innan man somnar eller precis innan man vaknar. I detta tillstånd kommer man åt en högre/ djupare nivå av det undermedvetna, det undermedvetna som även har en direkt koppling till universum och all spirituell information om dig. på denna nivå kan du få se tidigare liv, som visas för dig för att du ska förstå varför du agerar som du gör idag. På denna nivå kan du bli hjälpt med medicinska problem, detta undermedvetna har nämligen tillgång till healing och justering av din kropp. Du kan få guidning vad du ska fokusera mer på i livet och vad ditt syfte på jorden är. det är fantastiska krafter i dennannivå av det undermedvetna och du kan få höra dig själv tala om dina tidigare liv, eller varför du är sjuk, eller att du får hjälp av aliens för att bibehålla hälsan eller va det nu kan vara. Det är på denna nivån vi Kan lära oss vår verkliga sanna koppling till universum och hur saker och ting egentligen fungerar. det är här vi får koppling till det vi kallar det spirituella. 
 
Det är dags att vi förstår mer om vårt syfte här på jorden och kliver ur den fyrkantiga världen och strukturen som dominerar vårt sätt att leva.
 
var inte rädd, var nyfiken! 
Hypnos, Min tro | |
Upp