Tänk tankar som tankar dig med rätt tänk

Min hjärna har gått på högvarv sen oroligheterna började eskalera i Europa och jag törstar efter lugn och positiva tankar såsom jag skulle vara i en uttorkad kärleks-öken. Jag längtar VARJE dag efter positiva tankar. Det pockar på varje dag och jag vet ärligt talat inte vad jag väntar på, jag styr ju mina egna tankar därav mina egna känslor.
 
Det är som att jag väntar på något speciellt, kanske var det ett bevis? Trots min öppenhet så får jag en tillsfredställande känsla när saker och ting går att bevisa i min värld.
 
Så när jag får infallet att meditera, som jag får varje dag nu, meditera kring lycka och kärlek, såsom jag beskrev i det här inlägget, så har jag ändå inte gjort det själv. Jag har tänkt på det, skrivit om det, bloggat om det men inte gjort det själv. Men infallen jag får är så tydliga, jag får verkligen en bra känsla i kroppen och lusten att meditera. Men jag gör det inte. Det är ungefär som att någon försöker tvinga mig att meditera, eller i alla fall gör sitt yttersta för att få mig till meditation.
 
Så snubblade jag över denna video, jag vet att jag gillar videos, och jag vet att det är inte alla som orkar kolla, men jag sållar verkligen och lägger upp dom som jag tycker leverar ett väldigt bra budskap. Den summerar ihop precis det jag behöver höra just nu i mitt liv. De starka tankar, eller effekten av tankarna, verkar ge resultat om man ska tro killen.
 
 
 
Vad tror ni? Jag måste testa. Om jag skulle se några skillnader på mitt negativa-ris och min kärleks-ris så skulle det vara ett sådant kvitto på vad tankarna har för påverkan. Det betyder att tankarna är inte bara tankar, utan även energi. En tanke kan göra yttre påverkan, dvs skicka energi. Och det är detta mina vänner som är en del av "Law of attraction".
Energi och vibrationer, Tankens kraft | | Kommentera |

Själen, en orb och lite funderingar

Kärnan till medvetandet bör vara själen. Denna källa av energi som är du, själen flyger med vinden, är mäktigare än havet och visare än den klokaste människan. Själen, den lilla lågan av kärlek, tung av historia och kunskap, men så barnslig på jorden. Själen är du, alla andra och ditt hem, din trygga hamn, ditt ljus. 
 
vissa säger att själen väger 7 gram.
 
andra säger att själen aldrig dör, utan återföds om och om igen. vissa barn verkar ha en gammal själ, andra människor verkar ha en extra godhjärtad själ. 
 
Är spöken själar? Eller är de bara andra energier? Är själar delar en källa vi ibland kallar Gud? Är du en själ och inte din kropp? Lånar du din kropp?
 
Har ni hört talas om orbs? Dessa små prickar som virvlar framför kameran i hemsökta hem. Vad är en orb, om orben representerar ett spöke? Är det en själ? Jag har inte funderat så mycket på dessa orbs, eller orber (hur säger man?) tills jag såg den här videon. Den är superkort, 7 sekunder, så kolla på den.
 
 
Orben är så tydlig så jag bestämmer mig för att zooma in, och detta är resultatet. 
 
 
 Faktum kvarstår, är detta själen? Tåls att tänka på...
 
Kontakt med andar, Själen | | Kommentera |

Spökerier på jobbet

Jag tycker lite synd om en av mina vänner, han är konsult och byter därmed arbetsplats ganska mycket. Och ofta är det lokaler i Stockholms innerstad och ibland i gamla byggnader utanför. 
 
På hans nuvarande arbetsplats så spökar det, med råge. Han jobbade där första gången förra veckan och han gillad det inte, drogs sig för att åka dit och sa att det var en konstig känsla. Idag hade de besök och det var ett team som skulle vägleda bort spöken! Han vart frågvis och fick veta av ägarna att spökena får gärna vara kvar men att de skulle dra ner lite på sina aktiviteter. Teamet hade besökt dom flera gånger men spökena var verkligen inte villiga att ge med sig. 
 
När man är rädd så är det lätt att man överreagerar, men min kompis  har haft problem med elektriska aparater och lampor som går på, av, på, av, på och av. Även så har de märkt på morgnarna att det har varit aktivitet på natten, saker har flyttats runt etc. Tänk att ha det så på en arbetsplats, han är övertygad om att d är övernaturlig aktivitet
 
Teamet som gjorde undersökning har spelat in första besöket i maj och publicerat på youtube, ren traditionell spökjakt!
 
 
Kontakt med andar, Oväntade möten | | Kommentera |
Upp