Bättre att vara förbannad än att känna skuld

Har ni tänkt på det här med energier, hur en människa kan komma in i ett rum och helt ta över genom att bara vara. Pondus. 
 
Eller hur man ibland kan känna om någon är arg även fast personen inte berättar det. Eller hur frustrerad man själv kan bli när man umgås med en låg och håglös person som inte skickar ut någon positiv energi alls, man får mest bara huvudvärk.
 
Bara det enkla faktum att hela våra kroppar alstrar värme,genom alla atomer och neutroner som hålls ihop av elektrisk energi, visar på logiken att vi alltid sänder ut frekvenser, eller om man vill kalla det energi. 
 
Nu tar vi det ett steg längre, och säger att dina tankar påverkar vilken energi du skickar ut, eller alstrar. Kan tankarna påverka din kropps energi? Kom ihåg att hur du tänker kan göra dig sjuk eller frisk, placebo. Så tankarna är otroligt kraftfulla, de kan säga åt din kropp att läka sig själv eller ta bort smärta. 
 
i den spirituella världen så säger man att man ska försöka uppnå en viss frekvens, som är snabb och hög, desto lättare blir man och då också mindre bunden av den tunga frekvensen på jorden. Den kan du uppnå genom rätt tankar, och ni ser vilka känslolägen, dvs tankar, som bidrar till vilken energi nedan i bilden. 
 
 Källa: Book "ask and it's given" by Abraham-Hicks
 
Som ni ser så är några av de mest förgiftade känslorna när man känner skuld, eller att du är ett offer. Avundsjuka och depression. Reflektera lite hur du känner dig och hur du tänker kring ditt liv och andra när du känner så. Ofta tar man inte så bra beslut och man tar inte heller så bra om sin kropp. Man har även svårt att hjälpa andra. 
 
Det är bättre att vara arg. Då har du blivit förbannad och mest troligtvis är du på väg att röra dig mot en annan energi. 
 
En av de allra starkaste energier är förlåtelse. Den syns inte på bilden men brukar förknippas någonstans kring det blåa och lila. Det är otroligt kraftfullt att förlåta det som har hänt, dig själv, världen. Det som händer när du väl förlåter är att du mår bättre. Jag kan ge ett exempel, om du är förbannad på en föredetta partner, för ett svek, men ni träffas inte längre. Vad är då vitsen med att fortsätta vara arg? Eller att bli arg varje gång det kommer på tal. Personen du är arg på är ju inte där för att ta emot ilskan, du alstrar den bara för dig själv och din kropp skapar stress. Förlåt. Och förlåt på riktigt. Du behöver inte träffa personen, du kan säga att du förlåter, till personen i dina tankar, i din fantasi. Det kommer kännas mycket bättre.
 
När man väl uppnår totala lätta frekvenser uppe i det lila området så är man i princip med halva foten i andevärlden och andra på jorden. Här säger man att man är så pass upplyst, och har sådan kontroll på kroppen och tankarna, att man i princip kan lösas upp och försvinna in i andra dimensioner, eller tillbaka i andevärlden. Det krävs ett otroligt psyke, tålamod och lååååånga meditationer. 
 
Studera denna spiral, och vart du för det mesta placerar dig själv. Hur kan du ändra ditt tankemönster och vad sänder du ut för energi? Vad kan du förlåta för att må bättre själv?
 
Det som sedan kopplas ihop med vad du sänder ut för frekvens och energi, är vad som kallad "The law of attraction". Dvs teorin om att du får vad du frågar, det du tänker blir verklighet, det du tänker attraherar du. Detta kräver många egna inlägg eftersom det har blivit ett väldigt kommersiellt utryck, och många tycker att det bara är skitsnack eftersom det inte fungerar. Jag kan kortfattat säga att du måste ändra HELA ditt tankesätt, och tänka om och tänka rätt majoriteten av din tid, inte sitt 10 min per dag och halvdant önska dig 1 miljon kronor.... Men som sagt mer om det sen.
 
vi börjar med denna känslospiral, dela gärna med dig om dina tankar
 
trevlig söndag! Kram 
 
Energi och vibrationer, Självhjälp, Tankens kraft | |
Upp